Coaching

Micado coaching: stukje bij beetje de chaos in je hoofd ontrafelen

De naam Micado is een verwijzing naar het bekende behendigheids­spelletje Mikado. Een flinke handvol stokjes, laat ze los en ze vallen kris-kras over elkaar heen. Vervolgens haal je één voor één, gecontroleerd, de stokjes van de stapel.

Zo werkt het ook met coaching bij Micado. Je leert naar jezelf te kijken, en ontdekt waar jij jezelf in de weg zit. De stokjes staan symbool voor de issues die je moet oplossen en 'stokje voor stokje' ga je aan de slag met jezelf. Ik begeleid je, en help je er doorheen. Samen zoeken we naar oplossingen. Je verwerft inzichten en leert hoe en waar in jezelf je de oplossingen kunt vinden.


Kies bewust voor jezelf

Ik coach vrouwen die zichzelf wegcijferen. Vrouwen die altijd bezig zijn met het 'pleasen' van anderen. Vrouwen die druk zijn om het anderen naar de zin te maken.

Deze manier van leven geeft stress. Het voelt alsof je geleefd wordt. Dat weet je wel, maar je weet niet hoe je dit moet veranderen. Hulp vragen is lastig omdat je niet gewend bent om jezelf te geven wat je nodig hebt. Toch is het aan jou om dit te veranderen. 

Als betrokken en professionele coach help ik jou te ontdekken waar jij jezelf dwars zit. Dit doe ik met behulp van gesprekken en diverse technieken zoals NLP, een spel of inspiratiekaarten.

Ik geef je inzicht in wat er mis gaat en ik geef je de regie terug over je eigen leven. Jij bepaalt weer zelf, op een goede manier, waar je 'ja' op zegt. Je leert voor jezelf te kiezen, zonder de mensen om je heen uit het oog te verliezen.

Je maakt de keuzes die je wílt maken, niet de keuzes waarvan je denkt dat je ze moét maken. Ook jij bent het waard om jezelf te geven wat je nodig hebt!

Kom eens kennismaken met mij. Een kennismakingsgesprek kost je niets, alleen je tijd. En het kan zomaar het zetje zijn dat je nodig hebt!Hoe werkt coaching?

Coaching betekent verandering. Leren om veranderingen toe te staan in je leven, om dingen anders te doen dan je ze altijd deed. Dat is moeilijk, maar ik help je daarbij.

Coaching in een huiselijke setting

Met een kop koffie of thee erbij gaan we aan de slag. In een huiselijke setting zodat jij je op je gemak voelt. Je kunt alles zeggen wat je voelt en denkt. Jij bent leidend in het gesprek en jij bepaalt wat je doel is.

Met welk deel van de chaos in je hoofd wil je aan de slag?

De vragen die ik je stel kunnen confronterend zijn. Ik daag je uit om uit je comfortzone te komen. Ik leg de vinger op de zere plek.

Coachingstechnieken 

Ik maak gebruik van diverse technieken zoals NLP, een spelvorm, opdrachten voor thuis of inspiratiekaarten. 

Wat levert coaching je op?

  • Je leert voor jezelf te kiezen zonder je daar schuldig over te voelen en zonder anderen uit het oog te verliezen.
  • Je leert om de keuzes te maken die je wilt maken.
  • Je leert hoe je de regie weer terugkrijgt over je eigen leven en over de keuzes die je maakt.
  • Je leert om jezelf op de 1e plaats te zetten.
  • Je leert om het anders te gaan doen, op een manier die voor jou werkt. 
  • Je krijgt inzicht in je eigen gedachten, je denken en je doen.
  • Je leert van je eigen kennis, aangevuld met die van mij.
  • Je krijgt inzichten waardoor jij uiteindelijk jezelf kunt coachen

Succesvolle coaching

De basis van NLP: ieder mens heeft de hulpbronnen die nodig zijn om veranderingen in gang te zetten in zichzelf zitten.

En dat is meteen ook de basis voor succesvolle coaching. De oplossing zit in jezelf. Jij weet zelf het beste wat voor jou werkt om jouw chaos/stress te verlagen.

Ik ondersteun en begeleid je bij dit proces en help je om te ontdekken waar jij jezelf dwars zit.

Mogelijkheden:

De Dwarsligger
Waar zit jij jezelf dwars?
Je krijgt van mij een opdracht die je thuis maakt. Na het maken van deze opdracht, ga ik samen met jou in 1 coachsessie kijken waar jij jezelf dwars zit. Je krijgt inzicht waar jij jezelf wegcijfert.

Kosten €65,-

Wil jij hierna nog meer de diepte in, dan kan dat.  

Coaching na de Dwarsligger
Je hebt nu inzicht in waar jij jezelf wegcijfert. In 4 coachsessies ga ik met jou verder de diepte in. Hoe komt het dat je doet wat je doet? We gaan dieper in op je gedachten, je denken en je doen. Om van daaruit te leren om weer de keuzes te maken die jij wilt maken.

Kosten € 275,-

Coaching 1 op 1
Sessie van 1 tot 1 ½ uur

Kosten €75,-

Lees hier wat cliënten zeggen over mij

Ik ben een aantal keren bij Miranda in de praktijk geweest. Een warm welkom met direct een prettig gevoel.

Miranda weet met duidelijke en doortastende vragen tot de kern te komen. Ze laat je zelf nadenken over hoe je dingen kan zien en misschien veranderen. Ik heb een beter inzicht gekregen in hoe ik ben en hoe ik om kan gaan met dat wat ik voel.

Femke