over Miranda

Leuk je te ontmoeten...
Ik ben Miranda.

 


Vrouwen coaching

Je zult het met me eens zijn dat vrouwen anders zijn dan mannen. Dat ze anders omgaan met stress, anders denken en anders doen. Ik coach vrouwen, een bewuste keuze.

Rekening houden met verschillen

In mijn aanpak hou ik rekening met de verschillen tussen mannen en vrouwen. Ik herken jouw situatie omdat ik een vrouw én ervarings­deskundige ben. Daarnaast ben ik opgeleid om jou op een warme, betrokken en professionele manier te begeleiden.

Ik leer jou om bewust te kiezen voor
dat wat voor jou waardevol is. 

Soms kom je er zelf niet uit. Dan is het goed om hulp te vragen. Jij bent het waard om jezelf te geven wat je nodig hebt.Ik ben Miranda van de Wassenberg (1975) van Micado coaching.

Ook ik cijferde mezelf weg en stond altijd klaar voor anderen.
Ik vergat daarbij aan mezelf te denken...

...tot ik op het punt kwam waarbij ik in de gaten kreeg dat de manier waarop ik mijn leven inrichtte niet meer werkte.

Ik ben een kei in mezelf wegcijferen, pleasen en het zorgen en altijd klaar staan voor anderen. Zowel privé als in mijn werk. Niet raar dat ik voor een baan in de zorg koos waar ik kon zorgen voor anderen. Van de overlevings­mechanismes, die ik onbewust inzette, had ik toen nog geen idee.

In de zorg ben ik ooit begonnen 'aan het bed'. Na jaren begint er iets te knagen. Wat? Dat weet ik op dat moment niet. Ik ga werken als casemanager bij een grote zorgorganisatie. Dat knagen dat blijft. Ik heb dan wel mijn werkomgeving veranderd, ik ben nog dezelfde persoon met dezelfde overlevingsmechanismes. Ik ben zo druk om het anderen naar de zin te maken, dat ik vergeet aan mezelf te denken. Ik loop over, heb last van stress en word neerslachtig. 

Op dat moment loop ik vast

Ik loop vast, het gaat niet meer, er moet iets veranderen. Ik weet alleen niet hoe. Ik zoek professionele hulp omdat ik besef dit ik dit niet alleen kan. 

Het resultaat

Mijn baan in de zorg zeg ik op. Ik wil iets anders, iets waar ik weer blij van word. Ik ga diverse opleidingen en trainingen doen. Mental Coach, Stress- en burn-out coach, NLP. En nu?

Nu zet ik mezelf in als coach om anderen te helpen met het proces waar ik zelf in gezeten heb. 

Ik weet nu veel beter wie ik ben, wat ik wil en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Ik heb de regie over mijn eigen leven weer terug. Het was een lang traject met pieken en dalen en werken aan mezelf. Maar wel met resultaat!

Verandering begint bij de bron en dat ben jij.

De oplossing zit in jezelf. De overlevings­mechanismes die jij jezelf hebt “aangeleerd”  en waar jij in bent gaan geloven, kun je ook weer omzetten naar ander aangeleerd gedrag om je leven weer in eigen handen te nemen

Ik heb het voordeel dat ik me goed kan inleven in de situatie.

Ik heb het zelf meegemaakt en weet waar het bij jou knelt. Tegen welke problemen je aanloopt. En hoe lastig het is om voor jezelf te kiezen.

Bel me als je hierover wilt praten, ik sta voor jou klaar!